Bouwwerken Marissen is een vooraanstaand bouwbedrijf dat een professionele werkwijze verzekert.

We stellen heldere afspraken op betreffende kosten en de afgesproken opleverdatum, en we zorgen ervoor dat we deze afspraken nakomen.

Design Created with Sketch. IMG 9446

Over ons

In 2014 werd Bouwwerken Marissen opgericht door Jeroen en Gert, twee gepassioneerde vennoten. Samen met zes gedreven medewerkers begonnen we te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. Sindsdien hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt en tellen we nu ongeveer 22 toegewijde professionals in ons team.

Design Created with Sketch. 20231103 085807853 i OS

Bij Bouwwerken Marissen streven we naar een warme en familiale sfeer, waarbij persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid voorop staan.

Onze werkwijze

Onze garanties

100% Coördinatie

Onze aanpak is gebaseerd op volledige coördinatie. Van het eerste gesprek tot de laatste afwerking, wij coördineren elk aspect van uw project met precisie en zorg. Door nauw samen te werken, streven we naar een naadloze uitvoering en een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Correcte afspraken

Bij ons draait alles om correcte afspraken. We geloven in transparantie en helderheid vanaf het allereerste contact. Onze afspraken zijn duidelijk, eerlijk en bindend. We streven ernaar om uw vertrouwen te verdienen door onze beloftes na te komen en uw project op tijd en binnen budget te voltooien.

Laat ons professionele team jouw woondroom realiseren. Laten we snel kennis maken!