Design Created with Sketch. Whats App Image 2024 04 16 at 14 35 31

Onze werkwijze

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek over uw bouwplannen. Als we op dezelfde golflengte zitten, maken we concrete afspraken. Binnen 2-3 weken ontvangt u van ons (bouwtechnisch) advies en een offerte. Bij akkoord stellen we de opdracht vast en versturen we de opdrachtbevestiging.

Design Created with Sketch. IMG 3479

We opereren in de omgeving van Rijkevorsel en strekken ons uit over de hele provincie Antwerpen tot aan de regio Mechelen en Boom. Heb je twijfels of jouw regio hierbij hoort?

Contacteer ons

Het volledige proces

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om voor elk project een duidelijke inschatting te maken, zodat we u op voorhand een gedetailleerde offerte kunnen bieden.

Verkennend gesprek

Tijdens ons verkennend gesprek luisteren we aandachtig naar uw visie en behoeften. We bespreken uw ideeën, doelen en budget, en bieden professioneel advies om uw project tot leven te brengen.

Vrijblijvende prijsofferte

Na het verkennend gesprek stellen we een gedetailleerde en transparante prijsofferte op. Onze offertes zijn vrijblijvend en gebaseerd op uw specifieke vereisten. We streven ernaar om eerlijke prijzen te bieden die passen binnen uw budget, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit.

Gestructureerd plan

Een gestructureerd plan vormt de ruggengraat van elk succesvol project. We ontwikkelen een nauwkeurig plan dat alle aspecten van het project omvat, van ontwerp tot uitvoering. Ons team zet zich in voor een gestroomlijnde en efficiënte aanpak om uw visie te realiseren.

Voorbereiding van de werken

Voordat de werken beginnen, zorgen we voor een grondige voorbereiding. We coördineren alle benodigde materialen, vergunningen en planningen om een vlotte start te garanderen. Onze aandacht voor detail en zorgvuldige planning legt de basis voor een succesvolle uitvoering.

Start van de werken

Met alles zorgvuldig voorbereid, gaan we van start met de werken. Ons ervaren team staat paraat om uw project tot leven te brengen. We streven naar efficiëntie, vakmanschap en open communicatie tijdens elke fase van de uitvoering.

Kwaliteitsvolle oplevering

We controleren elk detail om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen en uw verwachtingen overtreft. Uw tevredenheid staat centraal, en we zijn pas klaar wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat.

Laat ons professionele team jouw woondroom realiseren. Laten we snel kennis maken!